CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

21. 3. 2012

Waiting on Wednesday #4

Usporiadateľkou tohto meme je Jill z blogu Breaking the Spine.

Názov: Revived
Autor: Cat Patrick
Predpokladaný dátum vydania: 8. mája 2012
Anotácia | GR
Ako malé dievča, Daisy Appleby bola zabitá pri havárii školského autobusu. Chvíľu po nehode bola privedená späť k životu.
Tajná vládna organizácia vyvinula liek s názvom Revive (rozhodla som sa to neprekladať, v slovenčine to znamená oživiť), ktorý dokáže oživiť mŕtvych a Daisy Appleby ako ich pokusný králik bola Oživená (Revived) päť krát za pätnásť rokov. Daisy mimoriadne riskuje, vediac, že môže poraziť smrť, ale každá nová smrť tiež znamená nové meno, nové mesto a nový život. Keď stretne Matta McKeana, Daisy začne spochybňovať morálne dôsledky lieku Revive, a keď odhalí pravé ciele organizácie, uvedomí si, že je stredom niečoho oveľa väčšieho - a oveľa hrozivejšieho - než si dokázala predstaviť.

Revived je druhá kniha od Cat Patrick. Jej debut nesie názov Forgotten GR a bol úžasný, perfektný, skvelý. :) Práve pred pár dňami som dostala chuť na re-reading. Veľmi sa mi páčil autorkin štýl a príbeh som si rozhodne užila. Anotácia Revived sľubuje ďalšie strhujúce čítanie, preto sa neviem dočkať, kým si knihu budem môcť prečítať.

0 komentárov:

Zverejnenie komentára