CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

2. 8. 2011

Novinky, "starinky" z dystópie

Mám pre vás tri informácie. Prvá je celkom nová a jedná sa o zverejnenie názvu druhého dielu dystópie Possession (goodreads) od Elahy Johnson (moja recenzia). Surrender (goodreads), čo v slovenskom preklade znamená vzdať sa alebo vzdanie sa, má vyjsť v lete 2012 a dej má byť zasadený do rovnakého prostredia ako Possession, ale s inými charaktermi.



Ďalšie dve informácie, ktoré už nie sú také nové, sa týkajú zverejnenia obálok.
Lauren DeStefano uverejnila cover druhého dielu The Chemical Garden trilogy, Fever (goodreads), ktorý vzniesol v blogosfére vlnu kritiky.

Pripravovaný debut Tahereh Mafi Shatter Me (goodreads), ktorý je tiež zasadený do dystopického prostredia a vydanie je pripravované na november 2011, sa tiež dočkal svojej obálky. Pri prehľadávaní niektorých zahraničných blogov som narazila na veľmi pozitívne reakcie ohľadom tejto knihy, takže automaticky putovala do to-read poličky.


Ja som sa dokopala k napísaniu príspevku do meme Mesačná chvastačka, ktorý by sa tu mal objaviť do pár dní (kým ho celý skompletizujem, pretože tejto mesiac mi toho pribudlo celkom dosť). A taktiež pripravujem alebo lepšie povedané rozmýšľam nad zmenou designu (ja viem, zase :D), ktorý by mal byť však dúfam že finálny.

A ešte ma napadlo, zapojili ste sa už do giveaways vrámci Summer Giveaway Hop? :) Ja skackám z jedného blogu na druhý, a stále som ešte asi len v polovici. :D Veľa šťastia. :)

0 komentárov:

Zverejnenie komentára