CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

15. 6. 2011

Novinky 15.06.2011

Novinky ku dňu 15.06.2011

Takúto paródiu na Hunger Games som objavila na jednom zahraničnom knižnom blogu a chcela by som sa o ňu s vami podeliť. Čo na to vravíte?

Tiež už poznáme názov druhého dielu dystopickej trilógie od Veronicy Roth Divergent - Insurgent. V slovenskom preklade to znamená povstalec alebo vzbúrenec. Ja som kvôli školským povinnostiam (ktoré mimochodom zanedbávam už tým, že píšem tento článok) nemala možnosť pustiť sa do Divergent, na ktoré sú skvelé ohlasy, ale aspoň si už u mňa jedna kópia "hovie" na poličke a chystám sa na jej čítania v čo najbližšom možnom čase. :D

Prednedávnom bola zverejnená aj obálka posledného dielu trilógie Nightshade od Andrey Cremer Bloodrose. V slovenčine vyšiel myslím že zatiaľ len prvý diel pod názvom Nočný tieň. Ja som sa k nemu ešte nedostala, nakoľko ma kniha neoslovila natoľko, aby som si ju kúpila, čakám kým sa ku mne dostane z knižnice. Na záver len toľko, že obálka nemusí byť finálna, ale približne nejako takto by mala vyzerať.


3 komentárov:

Berenice
Tento komentár bol odstránený autorom.
Berenice

To video je fakt super.. zo začiatku som sa len smiala :D Gale a Peeta sú tam podarení :D A celkom dobrá pieseň, ten text je skvelý :)

Eruvie

Ta parodie na HG je skvělá. :D
A na další díl Smečky už se těším... ale docela mě naštvali s tou změnou coveru... ty předešlé byly mnohem lepší!

Zverejnenie komentára