CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

8. 6. 2011

Moja prvá knižná giveaway!

K príležitosti blížiaceho sa leta vyhlasujem moju prvú knižnú giveaway, do ktorej vkladám grafický román Súmraku a dystopický román Nadbytoční. :)

Grafický román - Súmrak - 1. diel
Anotácia z martinusu:

Isabella Swanová sa presťahuje do pochmúrneho mestečka Forks, kde sa zoznámi s tajomným, príťažlivým Edwardom Cullenom a jej život sa obráti hore nohami. So svojou alabastrovou pleťou, zlatými očami, nádherným hlasom a podivuhodnými schopnosťami je Edward Cullen neodolateľný, ale aj nevyspytateľný. Až doteraz sa mu darilo tajiť, kým v skutočnosti je, lenže Bella je rozhodnutá jeho temné tajomstvo odhaliť...
Nové stvárnenie Súmraku som si ohromne užívala. Young odviedla úžasnú prácu. Slová, ktoré som napísala, sa jej podarilo premeniť na nádherné obrázky. Postavy aj prostredie sa veľmi približujú predstave, akú som o nich mala, keď som Súmrak písala.

Stephenie Meyerová


Napriek tomu, že osobne nie som veľmi veľká fanúšička tejto romantickej ságy, grafický román je spracovaný krásne a ja ponúkam možnosť vyhrať jednu kópiu.

Nadbytoční - Príbeh z roku 2140 - Gemma Malley
Anotácia z martinusu

Príbeh Anny, ktorá sa snaží len o to, aby aj ona mohla byť človekom. Dej knihy zasadený do budúcnosti, do roku 2140, keď už existuje liek na infarkt, rakovinu i aids, ponúka fantastický príbeh o túžbe žiť plnohodnotný život v spoločnosti, v ktorej sa ľudia rozdeľujú na tých, ktorí majú právo žiť, a na tých, ktorí sú navyše, pretože planéta sa preľudnila. Strhujúci a nepochybne dojímavý osud dieťaťa, ktorý vám nedovolí vydýchnuť, kým knihu nedočítate až do konca.

Tento príbeh som objavila vo výlohe jedného malého kníhkupectvá pár mesiacov dozadu a veľmi sa mi tento príbeh páčil a dokonca som aj slzu vyronila. V origináli vyšiel pod názvom The Declaration v roku 2007. Na Slovensku nemal žiadnu reklamu, čo je škoda. Len prednedávnom som sa dozvedela, že táto kniha tvorí prvý diel série a dve pokračovanie pod názvami The Resistance a The Legacy vyšli v rokoch 2008 a 2010.


Pravidlá:
  • Súťaží sa o knihy Súmrak - grafický román a Nadbytoční - giveaway bude mať dvoch výhercov.
  • Na zapojenie sa do súťaže potrebujete mať platnú e-mailovú adresu a vyplniť súťažný formulár.
  • Súťaž je otvorená pre Slovenskú aj Českú republiku.
  • Mladší ako 13 rokov sa môžu zapojiť len so súhlasom rodičov.
  • Odoslaním súťažného formulára s menom a e-mailovou adresou získate jeden vstup, pre bonusové vstupy nasledujte inštrukcie vo formulári.
  • Giveaway končí 30.6.2011
  • Výhercovia budú vylosovaní stránkou random.org, vyhlásení a kontaktovaní čo najskôr po uzavretí súťaže.
Môj chabý pokus o ikonku o giveaway môžte voľne šíriť ďalej. :)


Obrázky súvisiace so získaním bonusových vstupov za uhádnutie obálok kníh. 
(Myslím že všetky knihy sú vydané v roku 2011.)

Dystopické:


Ostatné:


Veľa šťastia!

1 komentárov:

veroniqua92

kedy budu vysledky?? :D

Zverejnenie komentára