CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

7. 5. 2011

Novinky 7.5.2011



Knihy pre teba
Navštív a pridaj sa do knižného sveta bux4u.sk
Nový server o knihách, na ktorom mimo iné nájdete napríklad kvízy, recenzie a veľa noviniek.




Boom v predaji elektronických kníh na Slovensku
Vyše 800 elektronických kníh, medzi ktorými sú aj knihy zadarmo, aj knihy, ktoré sa radia medzi svetové bestsellery, nájdete na novom portáli ibux.sk Jednotlivé diela si môžete stiahnuť okamžite po uhradení platby, kartou alebo SMSkou, a otvoríte ich v jednoduchej aplikácii ibux Wooky, ktorú stiahnete na rovnakom mieste. Navyše, už v júni sa objaví možnosť zakúpiť si špeciálnu farebnú čítačku s elektronickým atramentom (e-ink), ktorá má podľa prvých informácií, patriť medzi najlacnejšie na Slovensku. Na ten posledný fakt som nesmierne zvedavá. ;)

Prvé informácie o filme Hostiteľ
Dystopický román z pera autorky úspešnej Twilight ságy, Stephanie Meyerovej, Hostiteľ, je konečne o kúsok bližšie k svojej filmovej podobe. Reči, ktoré sa zatiaľ viedli o natáčaní, sa konečne začali premieňať na činy. V prvom rade vieme, že režisérkou sa stala Susanna White. Túto informáciu priniesol portál Variety. A rovnako už vieme povedať aj meno herečky, ktorá si zahrá postavu hlavnej hrdinky Melanie Stryder/Wandy, Saoirse Ronan. Osobne sa mi román Hostiteľ nesmierne páčil, bolo to prvé dystopické dielo, s ktorým som sa stretla a ani som o tom nevedela, takže Hostiteľa môžem rozhodne odporučiť k prečítaniu.


Obálka posledného dielu trilógie Hush, hush
- bola zverejnená a náhľad si môžete pozrieť napravo od tohto odseku. Tretí diel série o padlých anjeloch, Silence, ktorú napísala Becca Fitzpatrick vyjde 4. októbra 2011.











Nové obálky pre dystopickú sériu Uglies od Scotta Westerfelda
Vo väčšom náhľade si ich môžete pozrieť po kliknutí na obrázok. Čo na ne hovoríte? Mne sa osobne páčia viac ako pôvodné. :)














Veľkolepá knižná súťaž
A v neposlednom rade nezabudnite navštíviť blogy Judit a Triss, kde práve prebieha Veľkolepá knižná súťaž. Do súťaže sa môžu zapojiť Slováci aj Česi a môžete vyhrať niekoľko zaujímavých kníh. Pre viac informácií nezabudnite navštíviť už spomínané blogy. Prajem veľa šťastia!

0 komentárov:

Zverejnenie komentára