CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

24. 5. 2011

Najnovšie aj na facebooku + zopár noviniek :)

Áno, váš obľúbený (just kidding :D :) ) a v poslednej dobe neaktualizovaný knižný blog Leafy Books, nájdete aj na Facebooku.

Profilový obrázok coveru knihy The Unbecoming of Mara Dyer je z dôvodu prebiehajúcej súťaže. :)

Ďalej k tej neaktualizácii - v poslednej dobe nám toho nahádzali v škole strašne veľa, ale už netrpezlivo odpočítavam dni do koncoročnej konferencie a po nej sa dostanem viac k čítaniu, k písaniu recenzií aj blogovaniu. Inak mi prišlo veľa, predovšetkým anglických, kníh, ktoré som si objednala a na ktorých čítanie sa chystám a teraz som dosť deprimovaná, že nestíham. 

Zatiaľ mám pripravované recenzie na knihu Pád od Lauren Kateovej, ku ktorej som sa v knižnici konečne dostala (aj keď recenzia nie je príliš pozitívna), na prvú knihu z upírskej trilógie - Žihadlá a s radosťou vám môžem oznámiť, že ma zaradili medzi knižné recenzistky Ikaru a na ceste ku mne je moja prvá reading copy!

A chystám sa usporiadať aj svoju prvú knižnú giveaway, ale všetko je zatiaľ len vrámci príprav, takže nemôžem nič garantovať. Ale poteším sa vašim návrhom, akú knihu by ste chceli vyhrať?

Na záver chcem poďakovať všetkým, čo navštevujú môj blog (aj napriek tomu, že tu takmer nič nepribúda). :) Na Leafy Books ste klikli už takmer 800-krát a počet followerov sa vyšplhal na 13! :) ĎAKUJEM!

0 komentárov:

Zverejnenie komentára