CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

9. 4. 2011

Novinky - 9.4.2011

Nakoľko za uplynulý týždeň som toho mala v škole neskutočne veľa, nestihla som na blog pridať takmer žiaden článok.

Debutu autorky Cat Clarke - Entangled sa dočkáme aj v preklade a to konkrétne v českom. Autorka zverejnila na svojom blogu správu, že práva na knihu predala českému vydavateľstvu NAVA.


Rovnaké otázky vírili dokola a dokola v mojej hlave:
Čo odo mňa chce?Ako som mohla dopustiť, aby sa toto stalo?Zomriem?17-ročná Grace sa zobudí v bielej izbe, so stolom, perami a papierom - a bez zdania ako sa sem dostala.Ako Grace pokladá svoj zamotaný život na papier, musí sa prinútiť rozpamätať na na všetko, na čo sa snažila zabudnúť. Je tu beznádejné zamilovanie sa do nádherného Nata a rozuzlenie vzťahu s najlepším priateľom Salom. Ale niečo tu chýba. Tak ťažko ako sa pokúša spomenúť, je tu niečo čo skrátka nemôže vidieť?Grace sa musí postaviť najdôležitejšej otázke zo všetkých. Prečo je tu?Príbeh temných tajomstiev, silného priateľstva a vzrušujúcej príťažlivosti.
Ďalej chcem upozorniť na to, že v tomto mesiaci vychádza/vyšlo niekoľko skvelých knižných noviniek (českých/slovenských aj anglických), ktoré si nesmiete nechať ujsť.




a samozrejme posledný diel Vampýrskej akademie - Poslední oběť, ktorej cover sa mi sem nedarí pridať.

Taktiež na blogu Imaginary Whispers nájdete súťaž o knihu Krásní mrtví, na ktorú som inak dosť zvedavá.

Práve teraz sa púšťam do tretieho dielu série Mediátor od Meg Cabotovej - je úžasná. Myslím tú sériu kníh. ;) Tiež som našla ďalšieho úžasného hrdinu, ktorého som si zamilovala, aj keď v tomto prípade ide o ducha. Som zvedavá ako sa to vyvinie ďalej. Každopádne však odporúčam každému kto Mediátora ešte nečítal, pustiť sa do toho.

A na záver chcem poďakovať za všetky návštevy tohto blogu, ktorých počet sa už blíži k dvestovke (!!!) a taktiež som získala prvých followerov. Veľké ďakujem. :)

1 komentárov:

Anonymný

Len včera v noci som dočítala poslednú časť Mediátora a musím povedať, že po dlhom čase som čítala knihu, ktorá by sa svojou kvalitou priblížila k Vampýrskej akadémii. Aj po dejovej stránke aj po štylistickej. Proste dokonalosť! A Jesse jednoducho nemá konkurenciu :D

Zverejnenie komentára